Jadłospis od 03.10.22r -07.10.22r.

                Poniedziałek  03.10.22r.

I  Kapuśniak z ziemniakami (7) na wędzonce, chleb (1)

II  Racuchy (1,2,5) z jabłkami i cukrem pudrem

III  Herbata z cytryną , sok warzywno-owocowy

             Wtorek  04.10.22r.

Zupa jarzynowa z makaronem (1,5,7)

II  Gulasz wieprzowy (1,5) , kasza bulgur , ogórek kiszony

III  Kompot, owoc

                 Środa  05.10.22r.

I   Zupa rybna (3) z zacierką (1,7)

II   Kotlet mielony drobiowo-wieprzowy (1,2,5), ziemniaki z koperkiem , marchewka z groszkiem (1,5)

III  Kompot ,owoc

                 Czwartek  06.10.22r.

I   Krupnik z ziemniakami (1,5,7)

II  Fasolka po bretońsku z chlebem (1)

III  Kompot, owoc

                    Piątek  07.10.22r.

Krem z brokuła z makaronem (1,5,7)

II  Naleśniki z serem (1,2,5) i cukrem puderm

III  Kompot , Jogurt Miamu (5)

W procesie produkcyjnym stosowane są przyprawy zioła i produkty w których mogą wystąpić śladowe ilości substancji mogących powodować alergie lub reakcje nietolerancji.

Cyfry 1,2,3,4 ………oznaczają alergen występujący w potrawie.